04 oktober 2019
26 september 2019
Nieuwsflits 20 september 2019

Ouders in de school

Het belang van de betrokkenheid

Op de Vondelschool is een grote betrokkenheid van de ouders. Voor de begeleiding van excursies, schoolreizen en kampen, de organisatie van vieringen, projecten en evenementen wordt door vele enthousiaste ouders de helpende hand geboden.

Ouders helpen ook bij leerinhoudelijke activiteiten, zoals lezen en de begeleiding van kinderen met plusplanners.  Uit onderzoek is gebleken dat op scholen waar de ouders een grote betrokkenheid bij de school aan de dag leggen, betere resultaten worden behaald.

Informatievoorziening aan ouders

Het is van belang een gevarieerde informatievoorziening aan ouders te verzorgen over het onderwijs en de school. Via de schoolgids wordt u over het onderwijsaanbod geïnformeerd.
Via de digitale Nieuwsflits wordt u op de hoogte gehouden over de activiteiten, die op korte termijn gaan plaatsvinden. Middels oudergesprekken en rapportgesprekken wordt u geïnformeerd over de vorderingen van uw kind.

directie@vondelschoolhilversum.nl